Wednesday, 31 August 2011


sory pic raya dalam FB xupload la . malas nanti org cakap bajet hot pulak kan . so aku aku show kt blog jela . MAROON OK <3




SELAMAT HARI RAYA SUME . tahun ni aku puase penoh . so aku semangat sikit nk raya . dgn baju maroon aku . erh . haha . duet raya hampeh la . DA BESAR . yg bg nenek , pakcik makcik je . huhu . sedih la . tahun dpan aku lak kene bg duet raya kt budak . tengok le keje ape kan . hehe , tapi kn aku kalau dpt duet mesti RM5 ke atas . yela da besar pnjg cmni xkan dowg nk bg sehinggit kan . ape la . tahun last aku meraikan raya dlm zaman prsekolahan . sedih la nak tinggalkan sekolah . mcm xsangke je da habis sekolah da aku ni :)
harini baru aku berkesempatan nk update blog , maklumlah selama aku xupdate ni laptop ade kt kilang . haha . rosak . raya pertama je dah penat , pagi2 da datang geng2 budak kecik . nak duet raya la kan . nak halau dosa .hehe . aku bangon mandi siap lawa2 . pastu mengikut adat . salam mak ayah . tapi bak tu paling sedih la . malas nk cite . :) habis tu teros pegi rumah nnek . wah bes gile jumpe sume cousin2 yg dari jauh kn . main bunga api sama2 . wahh . bila la nk jadi mcm ni lagi kan . tapi ayah aku kata raya tahun ni xboley enjoy sgt sebab nak exam ...
raya ni aku cuti seminggu je . lepas tu teros terial SPM . laahhh . sakit badan betol la . rase mcm xbermakna je raya tahun ni . asyik2 kene bukak buku , tapi xpe , aku nk raikan raya sebab tahun ni aku puase penoh k  ! hehe . mcm xcaye je . doakn aku berjaya dlm exam k . aku xnak hampakan orang lain la . :)